Banner 980x90

"Jelgavas" aizsargs Dialo saņēmis četru spēļu diskvalifikāciju no UEFA Eiropas līgas spēlēm

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Latvijas futbola kluba "Jelgava" senegāliešu aizsargs Abdulajs Dialo saņēmis četru spēļu diskvalifikāciju no UEFA Eiropas līgas spēlēm, aģentūrai LETA atklāja komandas direktors Jānis Vuguls.

"Jelgavas" aizsargs Dialo saņēmis četru spēļu diskvalifikāciju no UEFA Eiropas līgas spēlēmPagājušajā ceturtdienā jelgavnieki UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēlē savā laukumā ar 3:0 uzvarēja Slovākijas vicečempioni Bratislavas "Slovan", bet Dialo spēles beigās iesaistījās kautiņā, kā dēļ saņēma sarkano kartīti.

Pēc noraidījuma saņemšanas Dialo novilka kreklu un dusmās meta to pret zemi. Vēlāk pēc mača aizsargs pie ģērbtuvēm atvainojās saviem pretiniekiem un paspieda roku.

"Dialo saņēmis četru spēļu diskvalifikāciju, bet tā kā ir aizvadīta jau viena trešās kārtas spēle, tad viņam būs jāizlaiž vēl trīs mači," teica Vuguls.

LETA jau ziņoja, ka jelgavnieki UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešās kārtas pirmajā spēlē ceturtdien "Skonto" stadionā Rīgā cīnījās neizšķirti 1:1 pret Izraēlas trešo spēcīgāko komandu Jeruzalemes "Beitar".

Atbildes spēle 4.augustā risināsies Izraēlā. Komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā, iekļūs kvalifikācijas "play-off" kārtā.

"Jelgava" pirms nedēļas pārrakstīja kluba vēsturi un pārvarēja kvalifikācijas otro kārtu, atbildes mačā ar 3:0 uzvarot Slovākijas titulētāko komandu Bratislavas "Slovan" un arī divu spēļu summā triumfējot ar 3:0. Savukārt "Beitar" atbildes mačā izbraukumā ar 2:3 piekāpās Kipras vienībai Nikosijas "Omonia", tomēr divu spēļu summā rezultāts bija neizšķirts 3:3, un "Beitar" nākamajā kārtā iekļuva, pateicoties izbraukumā iesistajiem vārtiem.

Kāda Latvijas komanda UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas trešajā kārtā iekļuvusi pirmoreiz kopš 2013.gada, kad to paveica "Ventspils".

Lai sasniegtu UEFA Eiropas līgas grupu turnīru, jāpārvar ne tikai trīs kvalifikācijas kārtas, bet arī vēlāk sekojošā "play-off" kārta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)