Banner 980x90

"Fortum Treneris" atsāk doties uz Jelgavas skolām

Jelgava24.lv
Jelgava24.lv

Pirmdien, 23. novembrī, enerģētikas uzņēmums "Fortum" sadarbībā ar volejbola klubu "Biolars/Jelgava" atsāk projektu "Fortum Treneris", kura ietvaros dodas uz Jelgavas skolām, lai novadītu interešu izglītības nodarbības volejbolā. Nodarbību laikā jauniešiem būs iespēja izmēģināt un pārbaudīt savas prasmes volejbolā, uzlabot spēles tehniku, kā arī saņemt profesionālu spēlētāja ieteikumus.

Kā pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv pavēstīja SIA "Fortum Jelgava" komunikācijas vadītāja Guntra Matisa, nodarbības vadīs volejbola kluba "Biolars/Jelgava" kapteinis Aleksandrs Kudrjašovs, komandas lielākais punktu guvējs Matīss Gabduļins un komandas saspēles galvenais vadītājs Raimonds Liniņš.

"Fortum Treneris" 2015. gada laikā apmeklē visas Jelgavas vidējās izglītības mācību iestādes. Pavasarī "Fortum Treneris" pabija Jelgavas Valsts ģimnāzijā, Jelgavas Tehnoloģiju vidusskolā, Jelgavas 4.vidusskolā un Jelgavas 6.vidusskolā. 23.novembrī "Fortum Treneris" pabija Jelgavas 3.sākumskolā, bet ceturtdien dosies uz Jelgavas Spīdolas ģimnāziju. Turpmākajās nedēļās "Fortum Treneris" pabūs arī Jelgavas 4.pamatskolā, Jelgavas 5.vidusskolā un Jelgavas 2.pamatskolā.

"Fortum Treneris" ir "Fortum" sadarbības programma ar sporta organizācijām, kuras mērķis ir popularizēt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu jauniešu vidū un sniegt jauniešiem iespēju izmēģināt savas spējas sportā profesionālu sportistu pavadībā. Programma "Fortum Treneris" aizsākās Somijā un šogad ir sasniegusi arī Latviju, kur "Fortum" sadarbojas ar volejbola klubu "Biolars/Jelgava".  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)