Banner 980x90

"Fortum" izstrādājis izglītojošu spēli "CleanPower" viedtālruņu lietotājiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Enerģētikas uzņēmums "Fortum" ir izstrādājis ar enerģētikas un vides jautājumiem saistītu spēli "CleanPower" "iOS" un "Android" viedtālruņu lietotājiem, kas piemērota spēlēšanai gan lieliem, gan maziem, aģentūru LETA informēja SIA "Fortum Jelgava" komunikācijas vadītāja Guntra Matisa.

Spēles uzdevums ir glābt pasauli, izvēloties videi nekaitīgus energoresursus un resursu otrreizējo pārstrādi. Spēles laikā spēlētāji var pārbaudīt gan savas uztveres spējas, gan reakciju un vienlaicīgi uzzināt vairāk par atjaunojamiem energoresursiem un videi draudzīgu enerģijas ražošanu.

"CleanPower" var spēlēt neatkarīgi no vecuma grupas vai zināšanu līmeņa.

Spēle ir izstrādāta sadarbībā ar ievērojamu Somijas spēļu izstrādātājkompāniju "Kuuasema", kas sadarbojusies ar vienu no "Angry Birds" izgatavotājiem "Rovio".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)