Banner 980x90

Promenādē pie Lielupes notiks Jelgavas makšķerēšanas festivāls

Jelgava, 25.jūl., LETA. Lielupes labā krasta promenādē Jelgavā 12.augustā norisināsies Jelgavas makšķerēšanas festivāls, kurā piedalīties aicināti gan pieredzējuši makšķernieki, gan iesācēji, tostarp, bērni un jaunieši, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Sacensības notiks divās kategorijās - fīdermakšķerēšanā un bērnu pludiņmakšķerēšanā.

Reģistrācija fīdermakšķerēšanai sāksies jau no plkst.7, bet starts paredzēts plkst.9. Sacensību laikā dalībnieki makšķerēs, izmantojot viena veida iebarojamo barību, ko sarūpēs pasākuma organizatori. Šis nosacījums izlīdzinās dalībnieku iespējas, turklāt tādā veidā būs jāpierāda sava meistarība un prasme izprast upi un zivis, skaidroja pašvaldībā.

Piedalīties makšķerēšanas festivālā aicināts ikviens interesents, līdzi ņemot personu apliecinošu dokumentu un makšķernieka atļauju.

Savukārt bērnu apmācība pludiņmakšķerēšanā upes krastā norisināsies no plkst.11 līdz 14. Organizatori sarūpēs makšķeres, savukārt brīvprātīgie makšķernieki sniegs konsultācijas un palīdzēs bērniem un jauniešiem apgūt makšķerēšanas prasmes. Pēc apmācībām norisināsies arī konkurss par lielāko noķerto zivi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)