Banner 980x90

Prezentēs tūrisma piedāvājumu 3.Latvijas tūrisma informācijas tirgū

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 28.maijā, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) piedalīsies 3.Latvijas tūrisma informācijas tirgū, kas norisināsies Saulkrastos. Pasākuma laikā JRTC apmeklētājiem prezentēs tūrisma piedāvājumu Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā.

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā, tūrisma informācijas tirgus laikā JRTC apmeklētājus iepazīstinās ar Jelgavas pilsētas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada aktuālajiem piedāvājumiem tūristiem – apskates vietām, naktsmītnēm, ēdināšanas pakalpojumiem, aktīvās atpūtas iespējām, īpaši izceļot jaunumus apkārtnē un piedāvājumus ceļotājiem vasarā. Apmeklētājiem tiks piedāvāti vairāki tūrisma materiāli – tūrisma avīze "Jelgava 2016", ceļvedis par tūrisma iespējām Jelgavā un apkārtnē, velomaršrutu brošūras un kartes, kā arī vasaras sezonas tūrisma piedāvājums.

Tūrisma informācijas tirgu jau trešo reizi organizē Latvijas tūrisma informācijas organizāciju asociācija "LATTŪRINFO". Iepriekšējos gados Latvijas tūrisma informācijas tirgus norisinājās Bauskā un Gulbenē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)