Banner 980x90

Pret lielveikala "Depo" būvniecību Lielupes krastā iebilstoša biedrība rīkos konferenci par Jelgavas attīstību

Rīga, 17.sept., LETA. Biedrība "Jelgavas attīstībai", kas dibināta, protestējot pret veikala "Depo" būvniecību Lielupes krastā Jelgavā, 20.septembrī rīko konferenci-diskusiju par pilsētas attīstību, aģentūra LETA uzzināja biedrībā.

Konferences mērķis ir kopā aicināt aktīvus sabiedrības pārstāvjus, arhitektus, būvniekus, plānotājus, politiķus un citus interesentus, lai diskutētu par kvalitatīvu pilsētas telpas veidošanu, īpaši Jelgavas centra un ūdensmalu attīstības redzējumu. Biedrības aicinājums ir domāt, diskutēt, rīkoties labvēlīgas, sakārtotas, ilgtspējīgas pilsētvides veidošanā.

Pasākuma "Jelgavas nākotne = mūsu nākotne" sākums paredzēts plkst.15. Sākumā ieplānotas lekcijas, bet vēlāk - diskusijas un vīziju darbnīcas.

Konference notiks Driksas ielā 9, otrajā stāvā.

Jau vēstīts, ka Administratīvā rajona tiesa Jelgavā pabeidza lietas izskatīšanu pēc trīs aktīvistu grupu lūguma atcelt Jelgavas domes lēmumu, ar kuru atstāta spēkā lielveikala "Depo" būvniecībai izsniegtā būvatļauja, bet spriedums šajā lietā tiks pasludināts 26.septembrī, aģentūra LETA uzzināja tiesā.

Ņemot vērā, ka domes lēmums ir apstrīdēts, lielveikala būvatļauja ir apturēta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)