Banner 980x90

Policijai vēl nav aizdomās turamo par fotoradara dedzināšanu Ozolnieku novadā

Jelgava, 22.sept., LETA. Valsts policijai (VP) vēl nav aizdomās turamo par stacionārā fotoradara dedzināšanu Ozolnieku novadā, aģentūru LETA informēja VP Jelgavas iecirkņa priekšniece Tatjana Flandere.

Policija sākusi izmeklēšanu, taču pagaidām aizdomās turamo krimināllietā par noziedzīgu nodarījumu pret īpašumu nav.

Sadarbībā ar citu iecirkņu kolēģiem tiks arī vērtēts, vai šis gadījums nav saistīts ar iepriekšējām fotoradaru dedzināšanām. "Pašlaik to mēs nevaram apgalvot," uzsvēra Flandere.

Jau vēstīts, ka šonedēļ Ozolnieku novadā aizdedzināts stacionārais fotoradars, turklāt šo gadījumu vieno kopīga iezīme ar iepriekšējiem diviem fotoradaru degšanas gadījumiem, proti, ļaundari par iekuru izmantojuši riepas.

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) pārstāvis Jānis Aizpors aģentūrai LETA pastāstīja, ka dedzis fotoradars uz ceļa Rīga - Jelgava pie pagrieziena uz Brankām. Šis bija viens no pirmajiem stacionārajiem radariem, kuru uzstādīja Latvijā. Lai arī šis ir šogad jau trešais gadījums, kad dedzinātais stacionārais fotoradars, Aizpors vērsa uzmanību, ka Latvija ne ar ko īpašu neizceļas un arī ārzemēs notikuši līdzīgi gadījumi.

Tāpat ziņots, ka jūnija sākumā Jūrmalā uz Ventspils šosejas pie Varkaļu kanāla nezināmi ļaundari aizdedzināja fotoradaru. Ļaundari bija aizdedzinājuši ap fotoradara pamatni saliktas automašīnas riepas. Kopējā degšanas platība bija viens kvadrātmetrs. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Tāpat aprīļa sākumā pie Rīgas apvedceļa Salaspils - Babīte sadega stacionārais fotoradars. Arī toreiz ļaundari bija pie mērierīces novietojuši riepas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)