Banner 980x90

Pludmales ballītes rīt? Kāpēc ne!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasara ir klāt! Kāds kurnēs, ka laikapstākļi nav piemēroti un gaisa temperatūra vairāk līdzinās pavasarim vai rudenim, taču kalendāru neapmānīsi. 

Lielisks laiks atvaļinājumam un ballītēm brīvā dabā – svini dzimšanas dienu ezera krastā, rīko sportiskas aktivitātes pļavas vidū, sasauc draugus uz Boba Mārlija stila ballīti jūras krastā. Izdoma jūsu ziņā, bet kur meklēt piemērotu aprīkojumu pasākumam?

"Akurāts" – izvēle Nr. 1
Atmiņā paliekošai ballītei dažkārt pietiek vien ar labu draugu kompāniju un atbilstošu noskaņoju. Taču, iespējams, pieredzējuši pasākumu rīkotāji un arī apmeklētāji piebildīs – laba pasākuma veiksmes atslēga ir prasmīga tā plānošana, ideja, cilvēki un atbilstošs, pasākuma ideju papildinošs aprīkojums. 

Kas noderētu, piemēram, pludmales ballītei? Neliela izmēra telts, bāra lete un bāra krēsli – šādu komplektu iesaka nomāt pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts". Vērts apdomāt arī apgaismojuma un, piemēram, arī stāvgaldu nomu, kurus varētu novietot ap telti, lai ballītes viesiem būtu ērti novietot dzērienus sarunu laikā. 

Bāra lete – centrālais elements pasākumā
Pludmales tipa ballītēs bāra lete tiešām spēlē nozīmīgu lomu, jo bieži ap to ir lielākā rosība un cilvēku pulcēšanās. Viesi pasūta dzērienus, kavējas sarunās pie bāra lentes – tā ir nozīmīgs objekts (aprīkojums), kura izvēle ir īpaši jāpārdomā. 

"Akurāts" piedāvā nomāt bāra leti, uz kuras iespējams, ievietot gan pasākuma tematikai atbilstošas ilustrācijas, gan uzņēmuma logo, gan dzērienu reklāmu.  Jebko, kas ietilpst jūsu pasākuma vizuālajā noformējumā. 

Bāra lete ir veidota no divām daļām un kopumā četriem moduļiem. No tiem divi ir taisni un divi stūra moduļi, kas dod iespēju bāra leti veidot dažādās kombinācijās, piemērojot to pasākuma vietai un vajadzībām. Tā kā letes priekšpuse ir balta un izgaismota, to var izmantot reklāmas nolūkiem.

Kā iznomāt bāra leti savam pasākumam? 
Viena zvana attālumā – tā varētu raksturot iespēju iznomāt "Akurāta" piedāvāto bāra leti jūsu pludmales ballītei. Tieši tik vienkārši ir paveicams šis uzdevums. Ja ērtāk ir sūtīt e-pastu, izmantojiet šo iespēju. Bāra letes īri iespējams pieteikt arī, aizpildot tiešsaistes formu "Akurāta" tīmekļvietnē akurats.lv

"Akurāta" klientu apkalpošanas speciālists labprāt atbildēs uz jūsu jautājumiem, lai jūs varētu pieņemt pareizāko lēmumu pasākumu aprīkojuma nomas jautājumos. 

Ja Jūs ieinteresēja bāra letes, krēslu, telšu vai cita pasākumu aprīkojuma noma, ielūkojieties uzņēmuma tīmekļvietnē akurats.lv un izvēlieties nepieciešamo inventāru. Konsultāciju varat iegūt, zvanot uz tālruņa numuru 26 338 888 vai rakstot e-pastu uz info@akurats.lv. 

Lai ballīte vienmēr izdodas! "Akurāts" ir par dzīves baudīšanu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)