Banner 980x90

Pirts ugunsgrēkā Jelgavas novadā cietis cilvēks

Rīga, 10.janv., LETA. Vakar pirts ugunsgrēkā Jelgavas novadā cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukums uz Jelgavas novada Glūdas pagastu tika saņemts ap plkst.16.30, un tika ziņots, ka tur ugunsgrēks izcēlies pirtī. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg pirts 40 kvadrātmetru platībā.

Mēģinot nodzēst ugunsgrēku saviem spēkiem pirms VUGD ierašanās, ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Savukārt ap plkst.8 tika saņemts izsaukums uz Aglonas novada Grāveru pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu ēkā. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg pārsegums starp otro stāvu un bēniņiem četru kvadrātmetru platībā. No piedūmotās ēkas pirms VUGD ierašanās evakuējās astoņi cilvēki. Plkst.11.15 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, papīri, tehnika un mēbeles, ārsienas siltumizolācija, dzīvojamās mājas ārsiena, starpstāvu pārsegums, siena, divi šķūņi, garāža, apsaimniekota ēka un sodrēji četru ēku dūmvados.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, glābēji Vārkavas pagastā izvilka dubļos iestigušu govi.

Kopumā VUGD saņēma 33 izsaukumus: 17 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 - uz glābšanas darbiem, bet pieci no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)