Banner 980x90

Pie Ozolnieku vidusskolas grib izbūvēt bērnudārzu, aktu zāli un stadionu

Jelgava, 9.marts, LETA. Ozolnieku novada pašvaldība vēlas attīstīt kvartālu pie vidusskolas, izbūvējot pirmsskolas izglītības iestādi, aktu zāli un stadionu, šonedēļ konceptuāli lēma novada domes Izglītības, kultūras un veselīga dzīvesveida veicināšanas komitejas deputāti.

Iecere ietver jaunas pirmsskolas izglītības iestādes būvniecību ar 250 vietām, aktu zāles būvniecību ar 400 sēdvietām Ozolnieku vidusskolas, Ozolnieku Mūzikas skolas un mākslas un kultūras pasākumu vajadzībām, kā arī sporta stadiona rekonstrukciju. Bērnudārzā paredzētas 12 grupas, kā arī atsevišķa telpa kultūras un sporta pasākumiem. Savukārt stadionā ieplānots futbola laukums, skrejceļš, tāllēkšanas sektors, vairāki pludmales volejbola laukumi, āra hokeja un florbola laukums.

Izveidotā darba grupa strādā pie detalizēta projekta izstrādes, ko plānots iesniegts izskatīšanai tuvākajā Attīstības un tautsaimniecības komitejas sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)