Banner 980x90

Pie deputāta vietas Jelgavas domē varētu tikt grafiskā dizaina speciālists Kristaps Ozols

Rīga, 8.okt., LETA. Saeimā no politiskās partijas "KPV.LV" ievēlētā Ralfa Nemiro vietu Jelgavas novada domē varētu ieņemt Kristaps Ozols, kurš ieguvis grafiskā dizaina noformētāja specialitāti un patlaban strādā par apgaismojuma plānošanas inženieri, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) publiskotā informācija.

Ozols ir nākamais kandidāts politiskā spēka sarakstā, kas ieguvis lielāko vēlētāju atbalstu pēc Nemiro un Aivara Geidāna pagājušā gada pašvaldību vēlēšanās. Abi novada domē ievēlētie deputāti darbojas opozīcijā.

2017.gada pašvaldību vēlēšanās Ozols ieguvis 681 balsi, kas viņam ļāvis pacelties no septītās vietas sarakstā uz trešo. No vēlētājiem viņš saņēmis 111 plusus, kā arī 28 svītrojumus. Iespējamais novada domes deputāts Rīgas Amatniecības vidusskolā ieguvis grafiskā dizaina noformētāja specialitāti, un strādā SIA "Vizulo Solution" par apgaismojuma plānošanas inženieri.

Savukārt Saeimā ievēlētais Nemiro ir zvērinātu advokātu biroja "Rebenoks & Vilders" sadarbības partneris, viņš ir arī partija "KPV.LV" un SIA "ECB Assets" valdes loceklis, kā arī biedrības "Sakop vidi!" valdes priekšsēdētājs.

Nemiro deklarējis vairākus transportlīdzekļus, zemi kopīpašumā Jelgavas novada Valgundes pagastā, kā arī teju 47 321 eiro parādsaistības.

Jau vēstīts, ka tiekot ievēlētiem 13.Saeimā, vairākās Latvijas pašvaldībās deputāta darbu varētu pamest 11 politiķi no sešām politiskajām partijām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)