Banner 980x90

Pērnavā prezentēs tūrisma iespējas Jelgavā un tās apkārtnē

Jelgava, 2.apr., LETA. Sestdien, 6.aprīlī, Jelgavas reģionālā tūrisma centra (JRTC) tūrisma speciālisti piedalīsies Jelgavas sadraudzības pilsētas Pērnavas (Igaunija) pilsētas svētkos, un tur prezentēs Jelgavas tūrisma piedāvājumu un aicinās uz lielākajiem festivāliem, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pērnavas pilsētas svētku ietvaros tradicionāli tiek organizēts tūrisma tirgus, un tajā piedalās Pērnavas sadraudzības pilsētas, tostarp Jelgava, kurai ar Pērnavu sadraudzība ir jau vairāk nekā 60 gadus. Iespēja prezentēt Jelgavas piedāvājumu JRTC pārstāvjiem būs speciālā teltī.

Jelgavas pārstāvji interesentus aicinās vasarā apmeklēt Jelgavas pilsētas svētkus, Starptautisko Smilšu skulptūru festivālu, Piena paku laivu regati un Latvijas Piena, Maizes un Medus svētkus un citus pasākumus, kā arī viesoties kultūrvēsturiskos objektos un iepazīt pilsētas jaunumus.

Pēc tūristu skaita, kas 2018.gadā apmeklēja Jelgavu, igauņi ierindojušies trešajā vietā - pēc informācija JRTC vērsušies 445 kaimiņvalsts iedzīvotāji. Visvairāk tūristu Jelgavā pagājušā gadā bijis no Lietuvas - 3046 un Krievijas - 767, kam seko Igaunija, Vācija un Francija, informēja JRTC.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)