Banner 980x90

Pēc Bondara aiziešanas uz Rīgas domi viņa vietu Saeimā, visticamāk, ieņems Varis Krūmiņš

Rīga, 8.jūn., LETA. Pēc Rīgas domē ievēlētā Saeimas deputāta Mārtiņa Bondara (LRA) aiziešanas no Saeimas viņa parlamentārieša mandāts, visticamāk, tiks Varim Krūmiņam.

Krūmiņš 12.Saeimas vēlēšanās startēja no Latvijas Reģionu apvienības saraksta Vidzemes vēlēšanu apgabalā. Viņš šajā apgabalā palika ceturtajā vietā jeb otrais aiz svītras iekļūšanai Saeimā.

Sarakstā pirms Krūmiņa atrodas Murjāņu Sporta ģimnāzijas direktore Ingrīda Amantova, taču viņa no Saeimas mandāta atteikusies par labu darbam Ropažu novada pašvaldībā. Līdz ar to nākamais rindā uz Saeimas deputāta vietu.

Krūmiņš aģentūrai LETA norādīja, ka viņš ir piekritis partijas aicinājumam ieņemt deputāta vieta Saeimā.

Krūmiņš šogad piedalījās pašvaldību vēlēšanās, kandidējot Ozolnieku novadā, taču ievēlēts pašvaldībā netika.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)