Banner 980x90

Pašvaldība poliklīnikas vadītāja amatam izsludinājusi konkursu

Jelgavas pašvaldība izsludinājusi konkursu uz SIA "Jelgavas poliklīnika" valdes locekļa amata vietu, liecina sludinājums "Latvijas Vēstnesī".

Sludinājumā norādīts, ka galvenie poliklīnikas vadītāja pienākumi ir pašvaldības kapitālsabiedrības vadīšana atbilstoši nozares attīstības koncepcijām, stratēģijai, nodrošinot normatīvo aktu nosacījumu ievērošanu, lēmumu pieņemšana visos kapitālsabiedrības darbības jautājumos, kuri ietilpst valdes kompetencē, kapitālsabiedrības darbības organizēšana, nodrošinot profesionālu darbinieku komandu, plašu pakalpojumu klāstu, klientiem pieejamu vidi. Tāpat vadītājam jāizstrādā poliklīnikas attīstības plāns un darbības stratēģija un jāuzrauga tā izpilde, jāpārstāv poliklīnikas intereses.

No pretendentiem tiek prasīta augstākā izglītība, atbilstība Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 37. panta otrās daļas nosacījumiem, vismaz trīs gadu darba pieredze - vēlams valsts vai pašvaldības iestādē vai uzņēmumā, bet par priekšrocību tiks uzskatīta pieredze vadošā amatā. Tāpat noteikts, ka valdes loceklim jābūt valsts valodas zināšanām augstākajā līmenī, angļu un krievu valodas zināšanām saziņas līmenī, labām prasmēm darbā ar datoru, zināšanām ekonomikas, finanšu un saimniecības procesu vadības jautājumos, teicamām komunikācijas, sadarbības un prezentācijas prasmēm, prasmei vadīt un organizēt kolektīvu, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību par to izpildi kapitālsabiedrības ilgstošas attīstības nodrošināšanai.

Pieteikumus pašvaldība gaida līdz 12.jūnijam.

Jau ziņots, ka februārī iepriekšējā poliklīnikas vadītāju Annu Zīverti Zemgales tiesas apgabala prokuratūra par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu saukusi pie kriminālatbildības, bet vēlāk viņa no amata atstādināta, jo iesniegusi atlūgumu veselības stāvokļa dēļ.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)