Banner 980x90

Pašvaldība bijušajam Saeimas deputātam Liepiņam piederošajam uzņēmumam pārdos īpašumus Ozolniekos

Jelgava, 27.febr., LETA. Trīs zemesgabali Viktorijas ielā Ozolniekos tiks pārdoti bijušajam Saeimas deputātam Dainim Liepiņam (LRA) piederošajam uzņēmumam SIA "G.R.B. Investīcijas", lēmuši Ozolnieku novada domes deputāti.

Viktorijas ielā 32, 34 un 36 atrodas uzņēmuma piederošās ēkas, līdz ar to SIA "G.R.B. Investīcijas" vēlas izpirkt pašvaldības zemi, uz kuras atrodas būves.

Zemesgabali Viktorijas ielā 34 un 36 nedaudz pārsniedz 0,1 hektāru. To atsavināšana plānota par brīvu tirgus cenu, iepriekš veicot īpašumu novērtēšanu.

Savukārt vēlmi iegādāties pushektāru plašu gabalu Viktorijas ielā 32 uzņēmums izteicis jau iepriekš. Nekustamā īpašuma novērtēšanas komisija lēmusi, ka atsavināmās zemes vienības nosacītā cena ir 35 900 eiro. Par šādu cenu pašvaldība arī gatava pārdot zemesgabalu.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka SIA "G.R.B. Investīcijas" darbības joma ir nekustamais īpašums, īpašumu iznomāšana un pārvaldīšana. 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 236 889 eiro, bet zaudējumi sasniedza 106 557 eiro.

Jau vēstīts, ka Augstākās tiesas Krimināllietu departaments atstājis negrozītu Zemgales apgabaltiesas spriedumu, ar kuru atzīta Liepiņa vaina nepatiesu ziņu sniegšanā amatpersonas deklarācijā un viņš sodīts ar naudas sodu trīs minimālo mēnešalgu apmērā, tas ir, 1080 eiro. Līdz ar to spriedums stājās spēkā un Liepiņš zaudēja Saeimas deputāta mandātu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)