Banner 980x90

Pasta salā Jelgavā plāno izbūvēt divus volejbola laukumus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Vēl neapbūvētajā Pasta salas zonā Jelgavā plānots izveidot divus volejbola laukumus, liecina Jelgavas pašvaldības izsludinātais iepirkums.

Laukumi ar smilts segumu būs 8x16 metrus lieli, ar drošības zonām un skatītāju tribīnēm, kā arī nožogojumu.

Piedāvājumus būvnieki var iesniegt līdz 22.augustam, taču darbi būs jāpaveic divu mēnešu laikā pēc līguma noslēgšanas ar pašvaldību.

Pašvaldība norāda, ka kopumā Pasta salas sporta laukuma zonā plānots izbūvēt četrus volejbola, kā arī futbola laukumu, nožogojumu, bruģētus celiņus nokļūšanai līdz sporta laukumiem. Pirmajā kārtā tiks izveidoti divi volejbola laukumi, otrajā - pārējie divi laukumi volejbolam, kā arī futbola laukums un žogs. Savukārt trešajā projekta kārtā taps celiņi.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka Pasta sala Jelgavas centrā ir deviņus hektārus liels unikāls pilsētvides objekts, kas iekļaujas ansamblī ne tikai ar rekonstruēto Jāņa Čakstes bulvāri, Studenta skulptūru, jauno Mītavas vanšu tiltu un labiekārtoto Lielupes pludmali, bet arī ar Svētās Trīsvienības baznīcas torni un Jelgavas pili. Atbilstoši pilsētas teritorijas plānojumam Pasta sala ir viena no pilsētas rekreācijas teritorijām, kas kļūst par labiekārtotu daudzfunkcionālu atpūtas, kultūras un sabiedrisko aktivitāšu vietu gan vietējiem iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)