Banner 980x90

Partija "Progresīvie" dibinās Jelgavas nodaļu

Rīga, 7.dec., LETA. Sestdien, 9.decembrī, plkst.14 Jelgavā, viesnīcā "Zemgale" notiks partijas "Progresīvie" Jelgavas nodaļas dibināšanas sapulce, aģentūru LETA informēja partijā.

Pēc dibināšanas pasākuma, neformālā gaisotnē pasākumu turpinās ar diskusiju par sociāli taisnīgas un uz savstarpēju cieņu balstītas politikas iespējām un pieprasījumu Latvijā.

Pasākuma laikā medijiem un citiem interesentiem būs iespēja satikt partijas priekšsēdētāju Māri Graudiņu un ģenerālsekretāru Robertu Putni.

"Mūsu partijā parādās aizvien vairāk jelgavnieku, kuriem rūp Jelgava un tās novads. Gan Latvijā, gan Jelgavā mēs vēlamies redzēt sociāli atbildīgas politikas īstenošanu. Nodaļu dibinām ar mērķi pulcēt ap sevi biedrus, kuri veidotu stipru komandu, kas ir gatavi iestāties par savas pilsētas, novada un valsts attīstību," norāda partijas biedrs, Jelgavas nodaļas dibināšanas iniciators Jānis Vekmans.

Jelgavas nodaļa būs trešā partijas reģionālā nodaļa - tā jau ir oficiāli pārstāvēta Jūrmalā un Aizputē. Aizputes domē 2017. gada pašvaldību vēlēšanās no "Progresīvo" saraksta tika ievēlēti četri deputāti.

Kā norāda partija, "Progresīvie" ir sociāldemokrātiska politiskā partija, kuras ideāls ir tāda valsts un sabiedrība, kuru raksturo taisnīgums, uzskatu brīvība, atvērtība, cilvēku vienlīdzība un solidaritāte. Partija iestājas par sociāli atbildīgu politiku, pilsoņu līdzdalību un līdzatbildību par valstī notiekošo, visu sabiedrības locekļu lojālu attieksmi pret Latvijas valstiskumu u.c.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)