Banner 980x90

Par vienu miljonu eiro nostiprinās Lielupes krastu Pilssalā Jelgavā

Rīga, 9.okt., LETA. Jelgavas pašvaldība īstenos Lielupes krasta nostiprināšanu Pilssalā, un iecere izmaksās 1 006 969 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Pašvaldības plānotā summa darbiem bija 890 000 eiro bez PVN, bet SIA "Tilts" apņēmusies darbus paveikt lētāk, par 832 206 eiro bez PVN.

Iepirkuma dokumentācija liecina, ka krasta nostiprināšanās tiks izmantoti gabioni, tērauda rievpāļi, šķembas, laukakmeņi, drenējošā grunts un citi materiāli. Pēc būvdarbu pabeigšanas objekts tiks izmantots Jelgavas airēšanas bāzes un ūdensporta vajadzībām.

Darbi objektā "Tiltam" jāpabeidz pusgada laikā, neskaitot tehnoloģisko pārtraukumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)