Banner 980x90

Par deviņu dārza mājiņu apzagšanu Jelgavā aiztur divus cilvēkus, tostarp nepilngadīgo

Rīga, 11.febr., LETA. Jelgavā par deviņu dārza mājiņu apzagšanu decembrī un janvārī aizturētas divas personas, turklāt viena no personām ir nepilngadīga, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Par dārza mājiņu apzagšanu Jelgavā, Melleņu ielas rajonā, no pagājušā gada decembra līdz šī gada janvārim policijā sākti deviņi kriminālprocesi. No objektiem nozagtas dažādas vērtīgas mantas - urbjmašīna, trimmeris, motorzāģis, dārza instrumenti. Iegūto zagļi bija plānojuši realizēt.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka dārza mājiņas apzagtas nakts laikā. Telpās iekļūts, uzlaužot durvis vai logus.

Aizdomās par zādzību pastrādāšanu policija aizturējusi divas personas, viens no aizturētajiem ir nepilngadīgais. Izdevies arī atgūt daļu no nozagtajām mantām.

Abām aizturētajām personām piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Izmeklēšanas laikā tiek pārbaudīta aizturēto saistība arī ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)