Banner 980x90

Paplašina "Linas Agro" valdi

Lauksaimniecības uzņēmums SIA "Linas Agro" paplašinājis valdes sastāvu, ieceļot valdes locekļu amatā Lietuvas pilsoni Neriju Liukenski un Dānijas pilsoni Martinu Jensenu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Savukārt līdzšinējais vienīgais valdes loceklis Armands Raguckis iecelts valdes priekšsēdētāja amatā.

"Linas Agro" darbības profils ir kviešu, rapša, miežu, kā arī minerālmēslu, lauksaimnieciskās ķīmijas un graudaugu sēklu tirdzniecība.

Uzņēmums dibināts 2003.gadā Jelgavā, tā pamatkapitāls ir 2 211 435 eiro. "Linas Agro" pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajai kompānijai AB "Linas Agro".

Kā ziņots, uzņēmuma apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2013.gada 1.jūlija līdz 2014.gada 30.jūnijam, bija 70,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma peļņa bija 198 090 eiro salīdzinājumā ar iepriekšējā perioda peļņu - 1,65 miljoni eiro.

Pagājušā finanšu gada datus uzņēmums vēl nav publiskojis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)