Banner 980x90

papildināta - "NP Jelgavas biznesa parka" teritorijā Jelgavā aizdegusies ražotnes ēka

(Papildināta 2.rindkopa, pievienota 7.-8.rindkopa.)

Rīga, 14.marts, LETA. Ceturtdienas rītā industriālā parka "NP Jelgavas biznesa parks" rūpnieciskajā teritorijā Jelgavā aizdegusies kāda ražotne, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūrai LETA apstiprināja, ka Aviācijas ielā ar atklātu liesmu deg vienstāva ražošanas ēka. Notikuma vietā strādā vairāk nekā 20 ugunsdzēsēji un septiņas specializētās ugunsdzēsības automašīnas.

VUGD norādīja, ka ugunsgrēks ir klasificēts kā paaugstinātas bīstamības, jo tas ir izcēlies lielā platībā. Tāpat dzēšanas darbus apgrūtina lietus un vējš.

Ugunsgrēks izcēlies bijušajā RAF rūpnīcas teritorijā, novēroja aģentūra LETA. Tuvējās ielas piepildījuši dūmu mutuļi.

Industriālo parku attīstītāja un apsaimniekotāja SIA "NP Properties" valdes priekšsēdētāja Elita Moiseja aģentūrai LETA apstiprināja, ka ugunsgrēks izcēlies "NP Jelgavas biznesa parka" teritorijā.

"Aizdegusies kāda nomnieka ražotne, taču patlaban nevaram pateikt, tieši kura nomnieka telpas tās ir, jo nomnieki izvietoti cieši blakus. Sīkāku informāciju varēsim sniegt, kad dzēšanas darbi būs pabeigti," sacīja Moiseja.

Aģentūra LETA novēroja, ka ugunsgrēks izcēlies industriālā parka ēkā dzelzceļa pusē.

Jelgavas Pašvaldības operatīvās informācijas centra vadītājs Gints Reinsons klāstīja, ka draudi videi nepastāv, taču iedzīvotāji aicināti turēt logus ciet, neielaižot telpās dūmus.

"NP Jelgavas biznesa parks" ir viens no lielākajiem rekonstruētajiem industriālajiem parkiem Latvijā ar kopējo platību 23 hektāru un iznomājamo telpu platību vairāk nekā 70 000 kvadrātmetri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)