Banner 980x90

papildināta - Nespējot izglābties no liesmām, ugunsgrēkā Jelgavā gājis bojā cilvēks

(Pievienota 4.rindkopa.)

Jelgava, 7.jūn., LETA. Šodien pirms plkst.11, nespējot izglābties no liesmām, kas bija pārņēmušas dzīvokļa lodžiju, ugunsgrēkā Jelgavā, Rīgas ielā, gājis bojā cilvēks.

Ugunsgrēks izcēlies otrā stāva dzīvoklī. Īsi pēc tam, kad pa lodžiju sāka velties dūmu mutuļi un uguns liesmas, aculiecinieki deviņstāvu mājas pagalmā klieguši, lai dzīvoklī esošais lēktu lejā, novēroja aģentūra LETA. Taču izkļūt no stiklotās lodžijas neizdevās.

Ugunsdzēsēji no dzīvokļa izglāba kaķi, kas bija ļoti satraucies un šņāca uz glābējiem.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) aģentūru LETA informēja, ka ugunsgrēkā izdegusi lodžija trīs kvadrātmetru platībā. Izsaukums uz Rīgas ielu saņemts plkst.10.39, bet līdz plkst.11.38 ugunsgrēks likvidēts. Bojāgājušais ir vīrietis.

Notikuma vietā līdz ar VUGD strādāja arī "Latvijas gāzes", Pašvaldības policijas, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta un Valsts policijas darbinieki.

Notikušais izraisījis lielu apkārtējo māju iedzīvotāju interesi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)