Banner 980x90

Palīgs sausas un atopiskas ādas kopšanā

Zīmola BIODERMA produkti jau daudzus gadu desmitus pazīstami visā pasaulē un kļuvuši par uzticamiem palīgiem ādas kopšanā visai ģimenei. Arī Latvijā BIODERMA zīmols ir viens no pazīstamākajiem un biežāk izvelētajiem dermokosmētikas klāstā. BIODERMA sortimentā ir vairākas produktu līnijas, katra no tām veidota kādai specifiskai ādas problemātikai vai ādas tipam, lai sniegtu maksimāli lielu efektu. Viena no Latvijas pircēju iecienītām produktu līnijām ir BIODERMA Atoderm – sausas, atopiskas un jutīgas ādas kopšanai.

BIODERMA filozofija
Zīmola stūrakmens jau kopš pašiem pirmssākumiem ir bijusi zinātnē balstīta pieeja. Zināšanas par ādu un tās bioloģiskajiem mehānismiem ļāvušas izstrādāt šos unikālos produktus. Ražošanā tiek izvēlētas vistīrākās aktīvās vielas, lai panāktu labāku panesību, atjaunotu ādas dabiskos procesus un pastiprinātu tās spējas pretoties vides ietekmei. No produktu sastāva ir izslēgtas visas apšaubāmās sastāvdaļas – parabēni, ftalāti, formaldehīds u.c. Attiecībā uz visiem BIODERMA ādas kopšanas līdzekļiem tiek veikti klīniski pētījumi dermatoloģijas, alergoloģijas un toksikoloģijas speciālistu uzraudzībā.

Atoderm kosmētika – palīgs cīņā ar atopisko dermatītu
Atoderm līnijas produkti ir uzticams palīgs ļoti daudziem cilvēkiem, kuri cīnās ar vienu no izplatītākajām ādas saslimšanām – atopisko dermatītu. Ar to slimo gan zīdaiņi un bērni, gan pieaugušie. Atopiskais dermatīts ir hroniska ādas iekaisuma saslimšana, kuras galvenie simptomi ir apsārtums, nieze un ilgstoši nedzīstoši ādas bojājumi. Atopiskais dermatīts rada nopietnu diskomfortu un dzīves kvalitātes pazemināšanos. Vairumā gadījumu šo slimību ārstē un kontrolē ar specifiskiem medikamentiem, ziedēm, bet ādai nepieciešama rūpīga ikdienas kopšana. Atoderm sērijas produkti tam ir īpaši piemēroti, jo tie radīti tā, lai maksimāli izslēgtu jebkādu kairinājumu, lai mazinātu niezes sajūtu un palīdzētu ādai atjaunoties, sadzīt.

Sausas un jutīgas ādas kopšanai ikdienā
Ādas sausums un jutīgums ir izplatīta problēma arī tiem, kuriem nav specifisku ādas saslimšanu. To var veicināt dzīvesveids, ārējās vides kairinājums, sauss gaiss telpās un citi faktori. Sausa āda rada diskomfortu, izskatās neveselīga, uz tās ātrāk parādās novecošanās pazīmes. Sausa āda arī ir uzņēmīgāka pret apkārtējās vides kairinājumu. Atoderm kopjošie līdzekļi palīdz novērst ādas sausumu un tā izraisītās sekas gan uz sejas, gan ķermeņa, jo produktu klāsts ir plašs, tajā katrs var atrast savam ādas stāvoklim piemērotāko.

Atoderm produkti – no dušas želejas līdz lūpu balzamam
BIODERMA Atoderm sērijā ir vairāk nekā desmit dažādi produkti. To klāstā ir vairāki ādu attīroši līdzekļi, ko izmantot dušā un vannā, lai maigi attīrītu ādu un atjaunotu tās hidrolipīdu kārtiņu. Mazgāšanās līdzekļu sastāvā esošās vielas neļauj veidoties mikroorganismiem, kas pastiprina ādas sausumu.

Otra Atoderm sērijas produktu grupa ir losjoni un krēmi, kas piemēroti gan akūtām situācijām, kad jāapkopj īpaši sakairināta āda, gan ikdienas lietošanai un kopšanai. Šie Atoderm sērijas krēmi un losjoni mazina niezi, mitrina ādu, veicina tās atjaunošanos un dabiskās aizsargspējas.

Jaunums Atoderm sērijā ir SOS sprejs, kas ir aerosola veidā. Āda acumirklī tiek nomierināta, vēlme kasīties tiek noturīgi samazināta. Tiek nodrošināts tūlītējs komforts, ilgstoša mitrināšana un intensīva aizsardzība.

Vēl Atoderm sērijā iekļauti vairāki līdzekļi ķermeņa papildu kopšanai – roku krēms, lūpu kopšanas līdzeklis, arī krēms jutīgai un sakairinātai plakstiņu ādai.

Kur iegādāties BIODERMA kosmētiku
BIODERMA Atoderm sērijas kosmētiku un citus šī zīmola produktus iespējams iegādāties aptiekās, kur pieejams plašs sortiments un var saņemt farmaceita konsultāciju par piemērotākā līdzekļa izvēli. 

Ērti, ātri un droši BIODERMA dermokosmētiku varat iegādāties arī interneta aptiekā: https://internetaptieka.lv

Ja ādas problēmas ir ilgstošas un nopietnas, sausums nemazinās, lietojot piemērotus ādas kopšanas līdzekļus, tad ieteicams doties pie dermatologa, kurš novērtēs ādas stāvokli, ieteiks piemērotākos risinājumus un kopjošos līdzekļus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)