Banner 980x90

Pabeigti būvdarbi posmā no Tušķiem līdz Auces upei

Rīga, 12.okt., LETA. Pabeigti pārbūves darbi autoceļa Jelgava P98 posmā Tušķi-Tukums, aģentūru LETA informēja "Latvijas Valsts ceļu"pārstāvji.

Visā posmā arī pēc remontdarbu beigām paliek ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā, kas tiks noņemts tad, kas saķeres mērījumi būs atbilstoši.

Pēc seguma virskārtas izbūves ceļu klājošā bitumena saistviela veido neredzamu plēvīti, kas var būt slidena. Ir nepieciešams laiks, lai ar automašīnu riepām šo plēvīti nodeldētu. Ātruma ierobežojums tiks noņemts tad, kad saķeres mērījums šajā posmā atbildīs normai.

Būvdarbu rezultātā vairāk nekā pusē posmā ceļš ir pārbūvēts līdz pamatiem, pārbūvēts arī tilts pār Auci. Savukārt vietā, kur Dobeles šoseja aiz tilta pār Svēti sazarojas par autoceļu Jelgava-Dobele-Annenieki un Jelgava (Tušķi)-Tukums, izbūvēts rotācijas aplis.

Visā posmā ieklātas trīs kārtas asfalta. Tāpat ir atjaunots ceļa apgaismojums pie Jelgavas, ūdens novades sistēma un sabiedriskā transporta pieturvietas.

Pārbūvi veica SIA "Igate", tās līgumcena ir 4,8 miljoni eiro, ko 85% apmērā līdzfinansēja Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)