Banner 980x90

Ozolnieku pašvaldības Veselīga dzīvesveida un sporta nodaļas vadību uztic domes priekšsēdētāja vietniekam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ozolnieku novada domes deputāti lēmuši Veselīga dzīvesveida un sporta nodaļas vadību deleģēt domes priekšsēdētāja vietniekam Guntim Rozītim (LZS), aģentūra LETA uzzināja domē.

Pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītājas p.i. Līga Tamberga aģentūru LETA informēja, ka pēc sešu deputātu pieprasījuma par nodaļas lietderības jautājuma izskatīšanu augusta domes sēdē lemts par nodaļas tālāku darbību. Izvērtējot nodaļas funkcijas un darba apjomu, domes deputāti nolēma saglabāt nodaļu kā pašvaldības struktūrvienību un nodaļas vadīšanu deleģēt Rozītim, kā arī izveidot darba grupu, kas izstrādātu sporta nodaļas attīstības koncepciju. Ar domes lēmumu likvidēts arī nodaļas vadītāja amats.

Rozītis visu augustu atrodas atvaļinājumā, un ar domes lēmumu uzliktos papildu pienākumus viņš varētu sākt pildīt, sākot ar septembri. Tāpēc pašlaik precīzi nav iespējams pateikt sporta nodaļas attīstības koncepcijas izstrādes datumu, kā arī darba grupas locekļus, tāpat izstrādāto koncepciju plānots apspriest domes sēdē, informēja Tamberga.

Jautājums par iespējamajām izmaiņām Rozīša atalgojumā domes sēdē netika apspriests. Rozītis turpinās veikt savus līdzšinējos darba pienākumus, kas noteikti Ozolnieku novada pašvaldības nolikumā, un amata apvienošanas kārtībā pievērsīsies nodaļas vadīšanai, kā arī sporta dzīves attīstībai novadā.

Kā ziņots, seši Ozolnieku novada domes deputāti lūguši pašvaldībai 2014.gadā izveidotās Veselīga dzīvesveida un sporta nodaļas izvērtējumu, jo pašlaik nav skaidrs, vai ir sasniegti tās dibināšanas laikā izvirzītie mērķi, aģentūrai LETA pauda viens no izvērtēšanas ierosinātājiem Jānis Kažotnieks (LZP).

Tāpat ziņots, ka uz vakanto Veselīga dzīvesveida un sporta nodaļas vadītāja amatu saņemti 27 pieteikumi.

"Tika saņemti 27 pretendentu pieteikumi. Jautājums par Veselīga dzīvesveida un sporta nodaļas izvērtēšanu ir iekļauts augusta domes sēdē, pārrunas ar kandidātiem tiek plānotas augusta otrajā pusē," informēja Tamberga.

Viņa skaidroja, ka līdz šim nodaļā veikta iekšējās dokumentācijas sakārtošana, paplašināts un uzlabots veselīga dzīvesveida un sporta pasākumu piedāvājums Ozolnieku novadā, organizēti un koordinēti vairāki plašāka mēroga sporta pasākumi, uzturēta un attīstīta novada sporta infrastruktūra un centri. Tāpat nodrošināta jaunu projektu ieviešana, uzstādot ielu vingrošanas rīkus un veicot Ozolnieku ūdenstilpes pludmales labiekārtošanu ziemas peldētāju vajadzībām, nodrošināta sportiska rakstura informācijas pieejamība sociālajos tīklos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)