Banner 980x90

Ozolnieku pašvaldības izpilddirektora amatā apstiprināts Andulis Židkovs

Ventspils, 17.aug., LETA. Ozolnieku novada domes sēdē šodien Ozolnieku pašvaldības izpilddirektora amatā vienbalsīgi apstiprināts bijušais uzņēmuma "Pasažieru vilciens" vadītājs Andulis Židkovs, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja Evita Kairiša.

Židkovs šim amatam izraudzīts konkursā, kurā bija pieteikušies 28 kandidāti, no kuriem četri aicināti uz pārrunām klātienē. Vērtēšanas komisija ir noklausījusies konkursa kandidātus un pieņēmusi lēmumu uz balsošanu domes sēdē izpilddirektora amatam virzīt Židkovu.

Židkovs amata pienākumus sāks pildīt 18.augustā.

No 2009. līdz 2011.gadam Židkovs bija AS "Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētājs, savukārt vairākus gadus pirms tam viņš strādāja Satiksmes ministrijā - bija valsts sekretāra vietnieks un Investīciju departamenta direktors. 2011.gadā Židkovs nolēma atstāt "Pasažieru vilciena" vadītāja amatu un turpmākos trīs gadus darbojās valsts SIA "Autotransporta direkcija" valdes locekļa amatā. Pēdējos gados Židkovs darbojies kā Eiropas Komisijas eksperts.

Jau ziņots, ka konkurss uz Ozolnieku novada pašvaldības izpilddirektora amatu tika izsludināts, jo līdzšinējais pašvaldības izpilddirektors Jānis Počs ir pārtraucis darba attiecības ar Ozolnieku novada domi 21.jūlijā. Počs aģentūrai LETA pauda, ka darbu pašvaldībā pamet pēc savas iniciatīvas.

Kandidātu vērtēšanas komisijā darbojās domes priekšsēdētājs Liepiņš, priekšsēdētāja vietnieks Guntars Akmentiņš (VL-TB/LNNK), Jānis Kažotnieks (LZP), Jānis Valerts (LZS) un Igors Orlovs (S).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)