Banner 980x90

Ozolnieku novada pašvaldība trešo reizi mēģinās pārdot īpašumu Celtnieku ielā Ānē

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Līdz 26.oktobrim Ozolnieku novada pašvaldība gaida pieteikumus no interesentiem, kas gatavi iegādāties īpašumu Ānē, Celtnieku ielā 20. Īpašuma trešās izsoles sākumcena ir 8010 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Īpašuma apskate iespējama katru darba dienu, iepriekš piesakoties.

Izsoles uzvarētājam jāsamaksā tā piedāvātā augstākā cena divu mēnešu laikā no izsoles dienas, iemaksājot to pašvaldības kontā. Pašvaldība norāda, ka uz izsolāmo mantu nepretendē personas ar pirmpirkuma tiesībām.

Jau ziņots, ka, rīkojot trešo izsoli un ievērojami samazinot objekta cenu, Ozolnieku novada domes deputāti lēmuši pārdot pašvaldības nekustamo īpašumu Celtnieku ielā 20, Ānē, aģentūra LETA uzzināja domē.

Nekustamais īpašums - zemesgabals 0,188 hektāru platībā un ēka - pirmo reizi pārdošanā izlikts martā, nosakot nosacīto cenu 20 022 eiro. Taču neviens pretendents izsolei nepieteicās.

Samazinot objekta cenu līdz 16 020 eiro, vasarā rīkota vēl viena izsole, taču arī tā noslēdzās bez rezultāta.

Deputāti lēmuši rīkot trešo izsoli, nosakot, ka izsoles sākumcena ir 8010 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)