Banner 980x90

Ozolnieku novada pašvaldība iesniegs pieteikumus 85 000 eiro vērtu ideju realizācijai

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ozolnieku novada deputāti nolēmuši piedalīties biedrības "Lauku partnerība "Lielupe" izsludinātajā konkursā, lai iegūtu līdzfinansējumu četru 85 000 eiro vērtu projektu īstenošanai, aģentūra LETA uzzināja domē.

Piedaloties biedrības konkursā, pašvaldībai ir iespēja saņemt Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējumu 90% apmērā pasākumiem, kas ir nozīmīgi lauku teritorijas attīstībai.

Ņemot vērā vietējo iedzīvotāju ieteikumus, Ozolnieku novada dome nolēma konkursā iesniegt projektu, kas paredz apgaismojuma izbūvi Ozolnieku slēpošanas trasē par 30 000 eiro ar pašvaldības finansējumu 3000 eiro apmērā. Tāpat ar 2000 eiro pašvaldības līdzfinansējumu paredzēts īstenot projektu "Atpūtas zonas labiekārtošana Branku ciemā", kura izmaksas lēšamas 20 000 eiro apmērā. Šādu summu paredzēts ieguldīt arī veselības takas izveidē Emburgas ciemā. Savukārt aktīvās atpūtas takas izveidē Garozas ciemā pašvaldība plāno ieguldīt 1500 eiro, bet kopējās projekta izmaksas plānotas 15 000 eiro.

Projektus plānots īstenot no pašvaldības 2017.gada budžeta līdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)