Banner 980x90

Ozolnieku novada pašvaldība ielu apgaismojumu nodrošinās visu nakti

Jelgava, 10.nov., LETA. Ielu apgaismojums Ozolnieku novadā turpmāk tiks nodrošināts visu nakti, un šim mērķim papildu būs nepieciešami 20 000 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Lēmums pieņems, pamatojoties uz saņemtajiem iedzīvotāju ierosinājumiem un aktualizējušos drošības jautājumu. Ielu apgaismojums nakts stundās tiks ieslēgts visā novada teritorijā, ne tikai vietās, kur iespējams apgaismojums ekonomiskajā režīmā.

Šāds ielu apgaismojuma režīms pagaidām tiks uzturēts līdz 2018.gada 2.janvārim, pēc tam atkārtoti vērtējot šāda risinājuma ietekmi uz sabiedrisko kārtību un drošību novada teritorijā.

Līdz šim apgaismojuma nodrošināšanai bija nepieciešami aptuveni 60 000 eiro, bet izmaksas palielināsies par aptuveni 20 000 eiro gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)