Banner 980x90

Ozolnieku novada pašvaldība bez maksas atvēl telpas bankas pakalpojumu reklamēšanas pasākumam

Jelgava, 14.sept., LETA. 21.septembrī Ozolnieku novada domes sēžu zālē tiek rīkots bankas "Citadele" informatīvais pasākums, par kura norisi domes ēkā no bankas samaksa netiek prasīta, noskaidroja aģentūra LETA.

Pasākums, kura laikā varēs uzzināt par jaunumiem un inovācijām "Citadele" produktu piedāvājumā, tiek reklamēts arī novada pašvaldības mājaslapā. Publicētā informācija liecina, ka interesentiem būs iespēja noskaidrot savu kredītreitingu - vērtējumu spējai aizņemties. Konsultācijas paredzētas arī par citiem pakalpojumiem.

Pašvaldība nav noteikusi nomas maksu par telpas izmantošanu tikšanās norises laikā. Ozolnieku novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītāja Evita Kairiša aģentūrai LETA apgalvoja, ka tas darīts, jo plānotās tikšanās laikā sniegtā informācija varētu būt aktuāla novada iedzīvotājiem un ne visiem iedzīvotājiem ir iespēja savu ikdienas plānu organizēt tā, lai pieskaņotos bankas darba laikam.

Rīkot pasākumu bijusi bankas iniciatīva un, ja citas bankas piedāvās organizēt šāda veida tikšanos ar iedzīvotājiem, pašvaldība sola dot līdzvērtīgu iespēju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)