Banner 980x90

Ozolnieku novada domē trīs struktūrvienības apvieno vienā

Jelgava, 21.jūl., LETA. 1.septembrī Ozolnieku novada domē darbu sāks Izglītības, kultūras un sporta daļa, kas tiks izveidota, apvienojot Izglītības, Kultūras, kā arī Veselīga dzīvesveida un sporta nodaļas, lēmuši novada domes deputāti.

Domē skaidro, ka apvienot vairākas struktūrvienības vienā izlemts, optimizējot novada pārvaldes struktūru un izvērtējot esošo trīs nodaļu vadītāju darba apjomus un funkcijas.

Domes sēdē līdzšinējais domes priekšsēdētājs Pēteris Veļeckis (LZS) paudis, ka jautājums par jaunu daļu nav pietiekami izdiskutēts, nav zināms, kāda būs tās struktūra. Viņš ierosināja jautājuma izvērtēšanai izveidot darba grupu.

Atbildot uz Veļecka komentāriem, domes priekšsēdētājs Dainis Liepiņš (LRA) skaidroja, ka darba grupa ir jau izveidota, un līdz septembrim tiks izstrādāts daļas nolikums.

Lēmums par jaunu struktūrvienību pieņemts, 12 deputātiem balsojot "par". Ieceri neatbalstīja Uldis Ainārs (V), bet Veļeckis un Dina Štelmahere (LZS) atturējās.

Deputāti lēmuši, ka jaunās struktūras vadītāja alga būs 1400 eiro.

Līdz 24.jūlijam vēl ir iespējams pieteikties jaunajai pašvaldības vakancei. No amata pretendentiem tiek prasīta pārraugāmajām nozarēm atbilstoša profesionālā augstākā izglītība, vismaz triju gadu darba pieredze vadītāja amatā, pieredze publisku pasākumu organizēšanā, izglītības, jaunatnes lietu, kultūras un sporta jomu reglamentējošo normatīvo aktu pārzināšana un prasme tos pielietot. Izvirzīta arī virkne citu prasību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)