Banner 980x90

Organizēs ekskursiju pie Jelgavas novada ražotājiem

Ventspils, 31.jūl., LETA. Sestdien, 12.augustā, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs organizēs ekskursiju ar autobusu "Ciemos pie Jelgavas novada ražotājiem", aģentūru LETA informēja centra pārstāve Liene Strazdiņa.

Ekskursijas laikā varēs paviesoties pie SIA "Zekants" un iepazīt cūku pupu kraukšķu jeb "Pupuchi" ražošanas procesu un nogaršot šo produktu. Jaunsvirlaukas pagasta "Jaunrasās" ekskursijas dalībnieki uzzinās, kā tiek audzēti tomāti un kā tos pārvērst kečupā mājas apstākļos. Būs arī iespēja baudīt pēc saimnieces receptes uz ugunskura pagatavoto tomātu zupu.

Noslēgumā, viesojoties pie "Līgas medus" saimniekiem Vircavas pusē, varēs iepazīt bišu dravu, baudīt un iegādāties medu un citus biškopības produktus.

Ekskursija sāksies 12.augustā plkst.10 pie Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa, Akadēmijas ielā 1. Atgriešanās Jelgavā plānota ap plkst.17.30. Dalības maksa par objektu apmeklējumu un degustācijām ir 11,50 eiro, bet skolēniem - 9,50 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)