Banner 980x90

Olaines novada pašvaldība vasarā nodarbinājusi 60 skolēnus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Olaines novada pašvaldības iestādēs jūlijā un augustā nodarbināti 60 skolēni, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Jauniešiem no novada izglītības iestādēm vecumā no 15 līdz 17 gadiem bija iespēja strādāt divas nedēļas četras stundas dienā kādā no Olaines novada pašvaldības iestādēm. Skolēniem noteiktā stundas tarifa likme ir 2,55 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Strādājot novada sporta būvēs, skolēnu veicamie pienākumi pārsvarā bija iestāžu labiekārtošanas un tīrīšanas darbi. Tie jaunieši, kuri vēlējās attīstīt savas organizatoriskās un komunikācijas prasmes, palīdzēja pasākumu organizatoriem Sporta centrā, Kultūras centrā, jauniešu centrā "Popkorns" un bērnu un jauniešu sociālā atbalsta centrā "Olaks". Savukārt citi skolēni izvēlējās strādāt kādā no novada bibliotēkām, muzejā vai Sociālās aprūpes centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)