Banner 980x90

Olaines ķīmiskā rūpnīca "Biolars" pērn dubultojusi peļņu

SIA "Olaines ķīmiskā rūpnīca "Biolars"" pērn nopelnīja 365 372 eiro, kas ir divreiz vairāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmums nopelnīja 176 330 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, tikmēr uzņēmuma apgrozījums pērn bija 18,4 miljoni eiro, kas ir par 7% vairāk nekā 2013.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 17,3 miljonus eiro.

Kā teikts vadības ziņojumā, turpmākajā darbībā uzņēmums plāno palielināt savas pozīcijas gan Latvijas, gan ārzemju tirgos. Tāpat, ievērojot pārskata gada darbības pozitīvos un negatīvos aspektus, kas tieši ietekmējuši uzņēmuma finanšu rezultātus, izvirzīts mērķis palielināt uzņēmuma neto apgrozījumu.

SIA "Olaines ķīmiskā rūpnīca "Biolars" nodarbojas ar ķīmisko pamatvielu un krāsu ražošanu un vairumtirgošanu.

78,50% uzņēmuma kapitāldaļu pieder Jurijam Daņilko, 9,75% - Pāvelam Daņilko, 8,50% - Jeļenai Daņilko, 3,00% - Vitālijam Bukovskim, bet 0,25% - Jānim Ošim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)