Banner 980x90

Oktobra vidū darbu sāks jauna Jelgavas novada pašvaldības Labklājības pārvaldes vadītāja

Jelgava, 27.sept., LETA. 15.oktobrī Jelgavas novada pašvaldības Labklājības pārvaldes vadītājas amatā stāsies Liene Upeniece, lēmusi novada dome.

Vakantajam amatam saņemti 11 pieteikumi, bet Upenieces kandidatūra izvēlēta gan, ņemot vērā padziļināto izpratni par valsts un pašvaldības institūciju darba specifiku, gan veiksmīgi sniegto vērtējumu un redzējumu attiecībā uz Labklājības pārvaldes turpmāko darbu.

"Esam gandarīti, ka Liene Upeniece izvirzīja savu kandidatūru vakantajam Labklājības pārvaldes vadītāja amatam un ka viņa piekrita strādāt šajā nebūt vieglajā amatā un laikā. Šobrīd Jelgavas novada pašvaldība sociālajā jomā izvirzījusi vairākus mērķus - pilnveidot sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības klāstu novadā, uzlabot sociālo institūciju materiāli tehnisko bāzi, infrastruktūru un pakalpojumu kvalitāti. Tāpat jaunajai vadītājai būs jāseko līdzi arī izvirzītajām deinstitucionalizācijas projekta aktivitātēm," skaidroja novada pašvaldības izpilddirektore Līga Lonerte.

Upenieces līdzšinējā darba pieredze ir saistīta ar organizatorisko un administratīvo darbu. Pēdējos gados viņa strādāja Ozolnieku novada domē gan kā iekšējā auditore, gan kā Finanšu un grāmatvedības daļas vadītāja. Viens no pirmajiem viņas auditiem Ozolnieku novada domē bija saistīts ar sociālās jomas izprašanu. Jelgavas novada pašvaldības pārstāve Enija Kreicberga-Kapša aģentūru LETA informēja, ka līdzās pašvaldības darbam Upeniece sevi ir pierādījusi arī valsts sektorā, piemēram, Valsts kontrolē, Zemkopības ministrijā.

Līdzšinējā Jelgavas novada pašvaldības Labklājības pārvaldes vadītāja Ilze Brakmane darbu pārtrauca šā gada martā. Pārvaldes vadītāja pienākumus līdz pildīja Labklājības pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Lazdiņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)