Banner 980x90

Nozagti Jelgavas savvaļas zirgiem paredzēti siena ruļļi 2000 eiro vērtībā

Rīga, 17.aug., LETA. No Latvijas Dabas fonda apsaimniekotajām Lielupes palienes pļavām nozagti 150 siena ruļļi aptuveni 2000 eiro vērtībā, kas bija paredzēti Jelgavas savvaļas zirgiem, aģentūrai LETA sacīja fonda pārstāve Liene Brizga-Kalniņa.

Viņa skaidroja, ka siena ruļļu pazušana konstatēta 16.augustā. Apsekojot pļavas, fonda pārstāvji konstatēja, ka tajā novietots svešs traktors un pazuduši 150 siena ruļļi. Brizga-Kalniņa norādīja, ka pļavu teritorija ir plaša, un tajā atrodas vēl siena ruļļi.

"Šīs pļavas ir plašā teritorijā. Daļu noganīja zirgi, daļu - mobilais ganāmpulks. Ziemā zirgi no paša atrastā nevar izdzīvot," uzsvēra Brizga-Kalniņa.

Fonda pārstāvjiem ir bažas, ka nozagtie ruļļi jau varētu tikt tirgoti sludinājumu portālā "ss.com". Fonds ir vērsies policijā, taču aicina iedzīvotājus, redzot siena pārvietošanu, zvanīt pa tālruni 26 556 605. Tāpat iedzīvotāji tiek aicināti, iegādājoties sienu, noskaidrot tā izcelsmi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)