Banner 980x90

Novada mērs: Ozolnieki Zemgalē ir labākā vieta, kur dzīvot

Jelgava, 29.nov., LETA. Lai arī Ozolnieku novada attīstības vīzija vēl tikai top, Ozolnieki Zemgalē ir labākā vieta, kur dzīvot, intervijā aģentūrai LETA pauda novada domes priekšsēdētājs Dainis Liepiņš (LRA).

Viņš uzskata, ka iepriekš novada vadībai nav bijis redzējuma, kas Ozolnieki būs - guļamvagons, rūpnieciskās attīstības centrs, tūristu centrs.

"Kāpēc degradētas teritorijas pārtop par attīstītām teritorijām? Jo tām ir mērķis. Šādam mērķim jābūt arī Ozolniekiem, un tas arī būs. Skaidrs, ka Ozolnieki Zemgalē ir labākā vieta, kur dzīvot no visiem aspektiem - neliels attālums līdz lidostai, līdz galvaspilsētai, infrastruktūra, daba, ūdenskrātuves. Mums ir izveidojušies mikrorajoni un dabīga iedzīvotāju plūsma uz šejieni jau notiek," lepojas Liepiņš, piebilstot, ka Ozolnieki arī padomju laikos tika uzskatīti par elitārāku vietu, nekā tuvējā Jelgava.

Vienlaikus Liepiņš neslēpa, ka lielākā daļa iedzīvotāju nestrādā Ozolniekos, un atzina, ka to nekad arī nebūs iespējams nodrošināt.

"Tajā pašā laikā viņiem ir viss, ko vēlas, kad no rīta ved bērnu uz bērnudārzu vai skolu, - noasfaltēts celiņš, tuvumā skola, kur bērns dejo, dzied, sporto. Pašvaldībai jāsaprot, ko prasa sabiedrība, lai te nāktu uzņēmumi, pakalpojumu sniedzēji," uzskata domes priekšsēdētājs.

Visu interviju var lasīt aģentūras LETA sadaļā "LETA+" (http://leta.lv/plus/133C9743-5CDB-9AE5-F9CE-C2F001E59599/ ).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)