Banner 980x90

Noslēgsies Jelgavas novada svētki

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Svētdien, 3.jūlijā, ar kora mūzikas koncertu Sesavas evaņģēliski luteriskajā baznīcā Elejas pagastā noslēgsies Jelgavas novada svētki, aģentūru LETA iepriekš informēja Jelgavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone. 

Koncerts notiks plkst.12.00, kur uzstāsies Sv.Annas baznīcas koris, Jaunsvirlaukas pagasta jauktais koris "Svīri" diriģenta Farhada Stades vadībā un solists Guntars Vētra.

Jau vēstīts, ka svētki sākušies svētdien, 26.jūnijā, kad Zaļenieku evaņģēliski luteriskajā baznīcā dziedāja Evita Zālīte.

Pašvaldība godināja arī jaundzimušos, kas nākuši pasaulē no 1.janvāra un reģistrēti līdz Līgo svētkiem, pasniedzot tradicionālo piedzimšanas velti - sudraba monētu.

Zaļenieku muižas parkā bija iespēja izbaudīt brīvdabas zinātnes un mūzikas performanci - Dabas koncertzāli -, kas Eiropas līmenī ir unikāls pasākums ar brīnumainu gaismas, radošo darbnīcu un mūzikas priekšnesuma radīto gaisotni.

Savukārt Elejas pagastā jau tradicionāli Elejas muižas parkā pulcējās mājražotāji, tirgotāji, ēverģēlību meistari, bērnu uzjautrinātāji, veiklības stafešu nodrošinātāji, pirts meistari, tautas mākslas kolektīvi.

Šī gada svētkos īpaši bija padomāts par mazākajiem svētku apmeklētājiem. Bērnus ar uzvedumiem priecēja Jūrmalas rotaļnieku apvienība "Svētku brīnumu sargi" ar programmu "Veram širmi", kā arī radošā apvienība "Pasaku nams" ar savām izklaidēm "Brīnumu meža piedzīvojumi".

Viena no novada svētku aktivitātēm bija arī brīvdabas kino atpūtas kompleksā "Grantiņi" Svētes pagastā, kur varēja noskatīties režisora un scenāriju autora Pētera Krilova filmu "Maestro".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)