Banner 980x90

No aprīļa Jelgavā par dažiem centiem samazināsies maksa par atkritumu izvešanu

Jelgava, 28.febr., LETA. No 1.aprīļa Jelgavā spēkā stāsies samazinātais atkritumu apsaimniekošanas tarifs, nolēmusi Jelgavas dome.

Pašlaik maksa par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Jelgavā ir 18,80 eiro par kubikmetru, un viens iedzīvotājs mēnesī maksā 2,35 eiro.

Taču, ņemot vērā 2016.gada faktiskās izmaksas un apsaimniekoto atkritumu daudzumu, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes apstiprināto SIA "Jelgavas komunālie pakalpojumi" sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifu, aprēķināts jauns tarifs, kas stāsies spēkā 1.aprīlī.

No aprīļa maksa par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu būs 18,66 eiro par kubikmetru, līdz ar to mēnesī par atkritumu izvešanu vienam cilvēkam būs jāmaksā 2,33 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)