Banner 980x90

No amata atcelts ilggadējais Jelgavas tirgus vadītājs Labanovskis

Jelgava, 25.apr., LETA. Šomēnes no amata atcelts Jelgavas pašvaldībai daļēji piederošās SIA "Jelgavas tirgus" valdes priekšsēdētājs Valdis Labanovskis, liecina "Firmas.lv" informācija.

Par Labanovska atcelšanu balsoja gan Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņs (ZZS), kas ir kapitāldaļu turētāja pārstāvis, gan otra tirgus līdzīpašnieka - SIA "ERA2K TT" - vadītājs Vladimirs Šalajevs, kurš rezultātā arī kļuvis par "Jelgavas tirgus" valdes priekšsēdētāju. Labanovskim nolemts izmaksāt atsaukšanas pabalstu 1730 eiro apmērā, savukārt Šalajevam noteiktā mēnešalga ir 1130 eiro.

Kopā ar Šalajevu valdē turpina darboties Rauls Kreicbergs.

"Firmas.lv" dati liecina, ka pērn Jelgavas tirgus apgrozījums sasniedza 384 133 eiro, kas ir par 21% vairāk nekā 317 986 eiro 2016.gadā.

Savukārt uzņēmuma zaudējumi samazinājušies vairāk nekā uz pusi - 2016.gadā tie bija 67 531 eiro, bet pagājušajā gadā 31 992 eiro. Zaudējumu rašanos uzņēmuma vadība saista ar neparedzēto personāla izmaksu palielināšanos, pieprasījuma samazināšanos pēc tirdzniecība vietām. Tāpat pieauguši ar tirgus reorganizāciju saistītie izdevumi.

Jelgavas tirgus vadība gada pārskatā apgalvo, ka turpinās darbs, lai nākotnē Jelgavā izbūvētu jaunu tirgu.

Jau ziņots, ka jauna tirgus izbūvei par Jelgavas pašvaldības kapitālsabiedrības "Jelgavas tirgus" jauno dalībnieku 2016.gadā apstiprināta "ERA2K TT". Otrs pretendents, kas bija gatavs iesaistīties jauna tirgus attīstībā Jelgavā, bija SIA "Ceļu būvniecības sabiedrība "Igate".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)