Banner 980x90

No 1.oktobra mainīts Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa darba laiks

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No šī gada 1.oktobra Jelgavas reģionālais tūrisma centrs un Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornis sāks strādāt pēc ziemas sezonas darba laika. Jelgavas reģionālā tūrisma centra pakalpojumi joprojām tiks sniegti septiņas dienas nedēļā, bet tiks saīsināts darba laiks.

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā, ziemas sezonā, no 2016.gada 1.oktobra līdz 2017.gada 30.aprīlim, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs pirmdienās strādās no plkst.10.00 līdz plkst.18.00, no otrdienas līdz ceturtdienai no plkst.10.00 līdz plkst.21.00, piektdienās un sestdienās - no plkst.10.00 līdz plkst.22.00 -, bet svētdienās - no plkst.11.00 līdz plkst.18.00. Šajā laikā ikviens interesents varēs saņemt nepieciešamo informāciju par tūrisma un atpūtas iespējām Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā, iegūt informatīvos materiālus - brošūras, bukletus, kartes un ceļvežus par Jelgavu un apkārtni, Zemgali, Latviju -, kā arī iegādāties suvenīrus.

Mainīts arī Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa darba laiks. No otrdienas līdz svētdienai tornī ir iespējams apmeklēt trīs interaktīvas vēstures ekspozīcijas un iepazīt Latvijas valsts prezidentu dzīvesstāstus, Jelgavas simbolus, nozīmīgākos vēstures notikumus Jelgavā, doties virtuālā pastaigā pa kādreizējo Sv.Trīsvienības baznīcu, kā arī izzināt Zemgales tautastērpu rakstus. Torņa skatu laukums un izstāžu zāle būs atvēri visas septiņas dienas nedēļā. Precīzi darba laiki norādīti tabulā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)