Banner 980x90

Nekustamo īpašumu izsolēs LLU ieguvusi 349 500 eiro

Jelgava, 6.okt., LETA. Trīs nekustamo īpašumu izsolēs Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) ieguvusi 349 500 eiro, aģentūru LETA informēja augstskolas pārstāve Lana Janmere.

Veikala telpas Helmaņa ielā 1 iegādājusies AS "LPB" no Liepājas par 130 000 eiro, kas ir par 5000 eiro vairāk nekā īpašuma sākumcena.

10 000 eiro vairāk par 200 000 eiro sākumcenu par ēku Lielajā ielā 19a nosolīja SIA "Kreklu grupa". "Firmas.lv" informācija liecina, ka uzņēmums pieder Aināram Tamisāram, kura naktsklubs "Jelgavas krekli" un kafejnīca "Kreklukrogs" pašlaik darbojas ēkā.

Savukārt īpašums "Medniekmāja" Lielaucē nosolīts par 9500 eiro. To savā īpašumā iegūs biedrība "Lauksaimniecības universitātes mednieku klubs", kas līdz šim telpas no LLU nomāja. Objekta sākumcena bija 9000 eiro.

Katrā no izsolēm piedalījās viens pretendents.

Pašlaik par visiem objektiem ir noslēgti pirkuma līgumi un tiek formētas īpašumtiesības Zemesgrāmatā, skaidroja Janmere.

Jau vēstīts, ka LLU rīkojusi trīs īpašumu izsoles, piedāvājot iegādāties telpas, kurās pašlaik atrodas naktsklubs, pirts un veikals.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)