Banner 980x90

Nedēļas nogalē Sesavā notiks Jelgavas novada senioru sporta spēles

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Iesaistoties sportiskās aktivitātēs, sestdien, 3.septembrī, plkst.10.30 Sesavas sporta laukumā uz sporta spēlēm pulcēsies Jelgavas novada seniori, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Sacensībās aicinātas piedalīties sportot gribētāju komandas no visiem 13 novada pagastiem.

Visas dienas garumā senioriem būs iespēja piedalīties septiņās dažādās aktivitātēs: šautriņu mešanā, zoles un dambretes spēlē, adaptētajā biatlonā, zābaka mešanā, soda metienos, kā arī labirinta-orientēšanās sacensībās. Izvēlētajos sacensību veidos dalībnieki varēs pieteikties sacensību vietā.

Plkst.14.00 sportotāji varēs sevi pierādīt, piedaloties arī komandu stafetē, savukārt jau plkst.16 būs zināmi visi uzvarētāji un godalgojamie. Katrā sporta veidā tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji.

"Dzīvesprieks ir galvenais vitamīns, ko šie pasākumi dod cienījamā vecuma novada ļaudīm," atzīst senioru sadraudzības un izglītojošu pasākumu aktīva rosinātāja - novada Senioru biedrības vadītāja Inta Savicka. Viņa uzsver, ka senioriem sadraudzības pasākumi kļuvuši par būtisku aspektu, dažādojot sociālo dzīvi, vēršot uzmanību uz veselības uzlabošanas un profilakses pasākumiem.

Ikgadējās senioru sporta spēles ar "Europe Direct" informācijas centra atbalstu organizē Jelgavas novada sporta centrs sadarbībā ar Sesavas pagasta pārvaldi un ar Jelgavas novada senioru biedrības aktīvu dalību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)