Banner 980x90

Nedēļas nogalē Jelgavā notiks dziedošo aktieru salidojums

Rīga, 21.aug., LETA. Sestdien, 24.augustā, Jelgavā, Pasta salas brīvdabas koncertzālē "Mītava", norisināsies "Latvijas dziedošo aktieru salidojums", kurā pulcēsies dziedošie aktieri no Valmieras, Dailes un Latvijas Nacionālā teātra, aģentūru LETA informēja pasākuma producents Jānis Viduskalns.

Koncertā uzstāsies "Trio Saldais" jeb Zane Dombrovska, Ērika Eglija un Lelde Dreimane, Ģirts Rāviņš, Imants Strads un Elīna Vāne. Priekšnesumus vakaram gatavo arī Zigurds Neimanis, Lauris Subatnieks un Gundars Silakaktiņš.

"Galvenais ir mijiedarbība ar skatītājiem - enerģijas apmaiņa dod vēlmi vēlreiz un vēlreiz to piedzīvot. Mūsuprāt, tieši enerģijas apmaiņa ir tā, kuras dēļ vispār ir vērts uz skatuves kāpt," koncerta ideju komentēja aktieri.

Par koncerta pavadījumu rūpēsies muzikālā apvienība "No Pusvārda" Modra Laizāna vadībā.

Koncerta sākums plkst.18.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)