Banner 980x90

Nedēļas nogalē atzīmēs Sesavas pagasta svētkus

Foto: jelgavasnovads.lv
Foto: jelgavasnovads.lv
Krāsaini un pasākumiem bagāti jau šajā nedēļas nogalē, 16.jūlijā, Jelgavas novada Sesavas pagastā tiks aizvadīti pirmie pagasta svētki, pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv uzzināja Jelgavas novada pašvaldībā.

Svētku organizatori sagatavojuši plašu programmu gan lieliem, gan maziem.

Atklāšana sāksies plkst.11.00 pie kalniņa Sesavas parkā. Dienas gaitā visi aicināti uz radošām nodarbībām, koncertiem, mājražotāju tirdziņu un konkursiem. Svētki noslēgsies ar koncertu un zaļumballi. Savukārt sportot gribētāji aicināti visas dienas garumā Sesavas pamatskolas sporta laukumā baudīt un piedalīties arī pagasta sporta svētkos.

Sesavnieki 16.jūlijā aicina ciemos gan pašmāju ļaudis, gan bijušos pagasta iedzīvotājus, gan kaimiņu pagastus, kā arī tos, kuri vēl nekad nav bijuši Sesavā.

Svētku programma sāksies no rīta plkst.11.00 un turpināsies līdz pat plkst.3.00 naktī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)