Banner 980x90

Nedēļas nogalē ar regati pa Lielupi sezonu atklās Jelgavas jahtklubs

Jelgava, 20.maijs, LETA. Sestdien, 25.maijā, ar regati pa Lielupi jauno sezonu atklās Jelgavas jahtklubs, aģentūra LETA uzzināja jahtklubā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja jahtkluba vadītājs Aleksandrs Jakovļevs, sacensību starts tiks dots plkst.10, bet apbalvošana plānota ap plkst.16. Regates starts un finišs būs Lielupē pie jahtkluba, bet distance - no Lielupes tilta līdz Pils salas galam, katram dalībniekam veicot trīs braucienus.

Jelgavu regatē pārstāvēs vairāk nekā desmit laivas, bet piedalīties sacensībās aicināti arī citu Latvijas kubu pārstāvji, pastāstīja Jakovļevs.

Nākamajā dienā pēc sezonas atklāšanas, 26.maijā, Lielupē notiks Jelgavas junioru kausa izcīņa burāšanā, kuru Jelgavas jahtklubs organizē kopā ar biedrību "Razzo sailing team". Junioru kausa izcīņas dalībnieku starts un finišs būs Lielupē, pretī Pasta salas pludmalei, un distance paredzēta starp autotransporta un dzelzceļa tiltu.

Juniori sacentīsies divās laivu klasēs - "Optimist", kas paredzēta 5-10 gadus veciem bērniem, un "Laser", kas paredzēta 11-18 gadu veciem bērniem un jauniešiem. Plānots, ka no Jelgavas jahtkluba sacensībās startēs seši juniori, bet gaidīti arī ciemiņi no Usmas, Engures un citām vietām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)