Banner 980x90

Nākamnedēļ LLU notiks Informatīvā diena vidusskolu absolventiem

Jelgava, 30.maijs, LETA. 7.jūnijā no plkst.11 līdz 15 topošajiem vidusskolu absolventiem būs iespēja viesoties Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Informatīvajā dienā un apmeklēt fakultātes, lai noskaidrotu visu par uzņemšanas nosacījumiem, studiju programmām un iegūtu informāciju pirms studiju sākšanas universitātē, aģentūra LETA uzzināja augstskolā.

Informatīvajā dienā par uzņemšanas nosacījumiem un elektronisko pieteikšanos studijām, studiju sākšanu un ar to saistītajiem jautājumiem interesentiem atbildēs LLU Studiju centra galvenā speciāliste Lāsma Dauvarte, savukārt fakultātes piedāvās uzzināt visu interesējošo par studiju programmām un apskatīt studiju telpas.

Atsevišķas fakultātes piedāvās iesaistīties izglītojošās aktivitātēs, piemēram, izmēģināt spēkus sensorikā, atpazīt koksnes paraugus un koku sugas, pārbaudīt erudīciju pasaules ekonomikā un politikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)