Banner 980x90

Mikrouzņēmuma nodokļa maksātājam līdz 2018.gada beigām būs jāpārreģistrējas

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Mikrouzņēmuma nodokļa maksātājam līdz 2018.gada 15.decembrim būs jāpārreģistrējas kādā no pastāvošajiem nodokļu maksāšanas režīmiem, paredz otrdien, 27.septembrī, valdībā akceptētais Mikrouzņēmumu nodokļa likuma grozījumu projekts.

Likuma grozījumi paredz, ka mikrouzņēmuma nodokļa maksātājam līdz 2018.gada 15.decembrim būs jāpārreģistrējas kādā no pastāvošajiem nodokļu maksāšanas režīmiem, ja tas vēlēsies turpināt saimniecisko darbību pēc 2018.gada 31.decembra.

Ja mikrouzņēmuma nodokļa maksātājs līdz 2018.gada 15.decembrim nebūs pārreģistrējies kādā no pastāvošajiem nodokļu maksāšanas režīmiem, tas atkarībā no juridiskās formas kļūs par uzņēmumu ienākuma nodokļa vai iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāju.

Tiesa, uzņēmumi un saimnieciskās darbības veicēji, kas darbojas jau pašlaik, 2017.gadā vairs nevarēs iesniegt pieteikumu, lai par mikrouzņēmumu nodokļa maksātāju kļūtu 2018.gadā. Plānots, ka 2018.gadā būs stājies spēkā jaunais nodokļu režīms uzņēmējdarbības uzsācējiem, kuru pašlaik izstrādā Ekonomikas ministrija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)