Banner 980x90

Meklē vīrieti no Gludas pagasta

Valsts Policijas Jelgavas iecriknis meklē prombūtnē esošā Nikolaja Docenko atrašanās vietu.

Kā pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Valsts Policijas pārstāve Ieva Sietniece, Nikolajs Docenko dzimis 1989.gadā. Vīrietis šogad 22.jūlijā izgājis no dzīves vietas Jelgavas novadā, Gludas pagastā, Nākotnē, lai it kā dotos uz Jelgavu un nav atgriezies.

Pazīmes: 180 cm garš, vidējas miesas būves. Mati gari, melni. Bija ģērbies zilas krāsas džinsa biksēs, t-kreklā, tumšā svīterī. Melnas krāsas beisbola tipa cepure, melnas sandeles.

Personām, kurām zināma viņa atrašanās vieta, lūgums to paziņot Valsts Policijai pa tālruni 112 vai vērsties personīgi Valsts Policijas Jelgavas iecirknī Pētera ielā 5, 38 kab., vai pa tālruni 63004227.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)