Banner 980x90

Mātes dienā aicina izveidot rotaslietu no rāvējslēdzējiem

Sestdien, 9.maijā, plkst.16, Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī notiks izzinoši radoša nodarbība, kas veltīta Mātes dienai. Nodarbības dalībniekiem būs iespēja izveidot oriģinālu rotaslietu no rāvējslēdzējiem, pilsētas informācijas portālam Jelgava24.lv ziņo Jelgavas reģionālais tūrisma centrs.

Uz radošo pēcpusdienu Mātes dienas priekšvakarā aicinātas gan pašas māmiņas, gan arī citi interesenti, kas vēlas sagatavot īpašu dāvaniņu Mātes dienā. Māmiņām tā būs iespēja pavadīt laiku kopā ar domubiedriem, pie tējas tases parunāt par sev aktuālajām lietām, kā arī likt lietā savu izdomu un izveidot sev interesantas rotas. Savukārt tētiem un bērniem nodarbība būs lieliska iespēja sagādāt savām māmiņām pašu rokām darināt dāvaniņu. Nodarbību vada pasniedzēja Zanda Kursīte.

Dalības maksa – 4,50 eiro, pirmsskolas vecuma bērniem – viens eiro. Dalībnieki ar visiem nepieciešamajiem materiāliem tiks nodrošināti.

Vairāk informācijas un pieteikšanās nodarbībai pa tālruni 63005445 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)